Citroen предлага безплатна смяна на масла и филтри

Общи 16 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3694 посещения | без коментари

Периодично обслужване на автомобилите в продължение на 5 години ще бъде безплатно, това е ново предложение на Citroen към клиентите на С4, стана ясно по време на тест драйв на новото поколение Citroen C4. В услугата се включва подмяната на масла и филтри, които за бензиновите модели на марката са 7 на брой за този период, а за дизеловите 10. Също така компанията е увеличила производствената гаранция на 5 години и тя обхваща територията на
целия Eвропейски съюз. „Убедени сме в качествата на модела и се надяваме той да има добър прием от нашите клиенти. С него ще спечелим и не малко количество нови за марката. Не стартираме продажбите на нов модел с промоции, а с предложение, което знаем, че ще се хареса на клиентите, а именно - безплатно периодично обслужване в рамките на 5 години", коментира Олга Сандова, изпълнителен директор на „Автомотор Корпорация", вносител на Citroen у нас.
Citroen C4 е представител на сегмент М1, на който се пада дял от 36% от продажбите на нови автомобили у нас. Произвежда се единствено в Мюлуз, Франция и за момента не се предвижда друга каросерия освен хечбек. На дължина С4 е нараснал с 50 мм, по-висок е с 30 мм и по-широк с 10 мм. Обемът на багажника е увеличен с 20% до 408 литра.
Интериорът е станал по-консервативен и качествен. Пластмасите са меки, а централната конзола се връща в по-конвенционална форма спрямо предходното поколение. Платформата е изцяло нова с увеличена колесна база, благодарение на което возията на автомобила е станала по-мека. Двигателната гама на бензиновите мотори включва 3 агрегата с работен обем от 1,4 до 1,6 литра и мощност от 95 до 155 к.с., а дизеловите 1,6 HDi са с мощност от 90 до 150 к.с. Има специална минихибридна версия eHDi с 110 к.с., която използва Start & Stop система и
намалява средния разход с 15%, а количеството вредни емисии са 109 гр/км.
Базовата цена е 26 700 лв., а някои от версиите идват със сертификат N1, който позволява използване на данъчен кредит.

 
Ключови думи:   citroen, Citroen C4
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте