Citroen представи C4 в България

Общи 11 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3035 посещения | без коментари

Новото поколение Citroen C4 бе официално представен на церемония в продажбено-сервизния комплекс на “Автомотор Корпорация” край София. Шоуто по време на презентацият ръководеше водещият от TV7 Иво Андреев. Той използва познанията си като синоптик и съобщи приятната новина за пристигането на модела у нас.
Дизайнът на автомобила е вдъхновен от концепцията DS High Rider. Французите предлагат богата палитра от дизелови и бензинови двигатели. Заедно с познатите технологии като електрическа ръчна спирачка, системата AFIL (сигнал при пресичане на осевата линия), биксенонови фарове с насочване, измерване на наличното свободно място за паркиране, новият Citroen C4 разполага и с нови за сегмента екипировки - система за наблюдение на мъртвата точка, регулатор, ограничаващ скоростта с възможност за програмиране (запаметяват се различни допустими скорости), фарове за мъгла със статично осветяване при разминаване с друг автомобил, контакт 230 V, перфектно интегриран в горната част на централната конзола, комфортни седалки с електрическа лумбална настройка и функция масаж за предните места, която е уникално предложение в сегмента, индивидуални настройки в купето (цвят на централния дисплей, звукови сигнали, интензивност на климатизацията) за максимално удобство

 
Ключови думи:   citroen, Citroen C4
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте