Citroen разбули мистерията DS5

Общи 19 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2375 посещения | без коментари

Вдъхновена от 90-годишната си история марката Citroen създаде нова линия автомобили, вдъхновени от славното й минало. Така бе възродена линията DS. Днес тя е съставена от
DS3 и DS4, модели, ориентирани към „премиум" сегмента. Гамата се разшири и с DS5, който е нов етап в еволюцията на марката. Производителите обещават автомобил, приятен за управление и едновременно с това даващ усещане за изключителност. Тази аеродинамична скулптура изразява ноу- хауто на марката в разработването на новаторски автомобили. Интелигентен тракшън контрол, луксозен интериор, автоматично включване на светлините, елегантна видеосистема и още много глезотии правят живота на борда на модела изключително приятен. Освен това DS5 е и пълен дизелов хибрид с технологията Hybrid4. Това че е екологичен и отделя едва 99 г/км CO2 в атмосферата, не е обаче за сметка на динамичните му показатели. Максималната мощност на силовата система е цели 200 к.с., а водещи са и четирите колела. Постът за управление си е истински кокпит. Макар и произведен във Франция, и предвиден за Европа, с този автомобил Citroen се надява да захапе солидно парче от апетитния китайски пазар през 2012 г.
Фирменият слоган на новия модел е „Да се осмеляваш да изненадваш, но винаги да съблазняваш". Автомобилът наистина изненадва с уникалния си независим стил, създаден в духа на Grand Tourisme. За това говорят и размерите му. Дължината е 4,52 м, а широчината - 1,85 м. Багажникът събира 465 л, а на борда на DS5 има пет пълноценни места, като вратите са четири.
Предвиденият за дебюта в Шанхай автомобил ще бъде в изпълнение White Perl и с 20-инчови джанти.

 
Ключови думи:   citroen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте