Dacia Duster- следващи етапи от развитието

Общи 10 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1570 посещения | без коментари

В момента на лансирането си на пазара, а даже и преди това, Dacia Duster се превърна в пазарен хит, търсенето на който е на ръба на производствените способности на компанията. Въпреки че в момента, автомобилът се предлага в ограничен брой основни модификации, той се радва на изключителен и непрекъснато повишаващ се потребителски интерес. А тепърва ни очаква разнообразяването на неговата гама.

Две от най- близките и адекватни нови попълнения в гамата на Dacia Duster са негова версия с автоматична предавателна кутия и нова лекотоварно модификая- тип панелен ван. В момента, симпатичният и многофункционален SUV на Dacia се предлага с избор между пет- и шестстепенна механична предавателна кутия, и с бензинов или дизелов задвижващ агрегат. С лансирането на автоматичната трансмисия, компанията, по всяка вероятност, ще добави и няколко нови мотора в портфолиото на автомобила.

Представянето на модификация с автоматична предавателна кутия на Dacia Duster едва ли ще бъде изненада, особено като се има предвид наскорощното представяне на такива версии на Logan и Sandero по време на международното изложение в Москва.

Едва ли има пък по-адекватно попълнение в гамата на Duster от една многофункционална модификация лекотоварен ван.

 
Ключови думи:   duster, logan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте