Dodge и Universal Pictures със сътрудничество за Fast Five (Видео)

Общи 04 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1965 посещения | без коментари

Dodge и Universal Pictures поставиха началото на ново партньорство, обединено от новата част на хитовия филм Бързи и Яростни- Fast Five. Пресечната точка на двете страни в сътрудничеството се нарича Dodge Charger 2011, който взима дейно участие в петата част от повдигаща адреналина поредица.

"За Dodge е чест да си партнира с Universal Pictures във Fast Five. За нас беше удоволствие да участваме в реализирането на проекта и да работим с екипа, което си личи и в самия филм, коментира Ралф Жил, президент и изпълнителен директор на легендарната американска марка. "Преследванията в Fast Five са зашеметяващи и изпълнени с адренали, и феновете на Dodge ще бъдат въодушевени от представянето на Dodge Charger, допълва той.

Dodge създаде и специална телевизионна реклама, наподобяваща една от сцените с преследване от Fast Five. Тя беше излъчена за първи път през изминалия уикенд, а самата пета част от поредицата Бързи и Яростни тръгва по кината от 29 април.

Видео

Още интересно видео от Fast Five можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Ключови думи:   dodge, Dodge Charger
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте