Eкспонатите в салона на Литекс Моторс и Great Wall Motors (GWM)

Общи 11 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9520 посещения | без коментари


I.Експонати - премиери за българския пазар:
Great Wall Hover H5 (Грейт Уол Ховър) е водещият SUV на марката. Елегантен, практичен и надежден автомобил с добро пътно поведение и обширни офроуд възможности. Автомобилът е с модерен дизайн, като пространството на интериора гарантира допълнителен комфорт на пътниците. Ховър се предлага във варианти 4х2 и 4х4 с електронно задвижване и демултипликатор. Стандартното оборудване включва автоматична климатична система, въздушни възглавници, ABS, EBD, 4 електрически-управляеми автоматични стъкла, централно заключване, тъмни задни стъкла, 17" алуминиеви джанти, фарове за мъгла; LED задни светлини, датчик за дъжд, и много други. По-високото ниво на оборудване предлага 7 DVD система със сензорен екран и USB, 4 сензорен парк асистент с камера за заден ход, кожен салон с ел. регулиране на шофьорската седалка и подгряване на предните, Bluetooth устройство свободни ръце за 4 апарата, и др.
Технически данни:
Дължина: 4649 мм Минимален пътен просвет: 194 мм
Широчина: 1810 мм Преден/заден ъгъл на заход: 30/24°
Височина: 1745 мм Обем на багажника: 810-2074 мм
Междуосие: 2700 мм Обем на резервоара: 70 л.
Двигател: Бензинов редови 4 цилиндров, 2,4 литров, с два горни разпределителни вала и електронно управление на запалването, 136 к.с., 200 Нм и 180 км/ч максимална скорост. Като опция се предлага високотехнологична заводска газова уредба.

5 години или 100 000км гаранция.
С възможност за ползване на данъчен кредит (N1).

II.Great Wall Steed 5 (Грейт Уол Стийд) е пикап от ново поколение, който диктува тенденциите при автомобилите от своя вид. Стийд е 13 поредни години №1 на №1 автомобилен пазар – този в Китай. Също така автомобилът е един от лидерите в сегмента на пазарите в Австралия, Италия, Южна Африка, Чили и други. Стийд отговаря на предпочитанията на потребителите по възможно най-рационалния начин: това е предпочитаният автомобил както за работна среда, така и за удоволствие. Стийд съчетава в себе си мощ, здравина и надеждност и 4x4 задвижване с демултипликатор. Стандартното оборудване на автомобила включва климатик, ABS с EBD, 2 въздушни възглавници, кожен волан, централно заключване, 16" алуминиеви джанти, аудио уредба с USB, а по-високото ниво на оборудване е с 4 ел. стъкла, ел. огледала, кожен салон и хромирани огледала и дръжки на вратите. По-високото ниво включва: кожен салон, 4 ел.стъкла, ел.огледала, хромирани странични огледа и дръжки на вратите.

Технически данни:
Дължина: 5040 мм Минимален пътен просвет: 194 мм
Широчина: 1800 мм Преден/заден ъгъл на заход: 30/24°
Височина: 1730 мм Товароносимост: 1000 кг.
Междуосие: 3050 мм Обем на резервоара: 70 л.

Двигатели: Бензинов редови 4 цилиндров, 2.4 литров, с два горни разпределителни вала и електронно управление на запалването, 136 к.с., 200 Нм с 5 степенна скоростна кутия, за когото като опция се предлага високотехнологична заводска газова уредба,и модерен редови 4 цилиндров common-rail дизел - 2.0 литра, турбо-компресор с променлива геометрия 150к.с. и 310 Нм въртящ момент и 6 степенна скоростна кутия.

5 години или 100 000км гаранция.
С възможност за ползване на данъчен кредит (N1).

III.Great Wall Voleex C10 (Грейт Уол Волекс) е компактен пътнически автомобил, съчетаващ атрактивен дизайн, високо качество и технологии, следващи съвременните тенденции в световното автомобилостроене. Интериорът на автомобила се характеризира със стилен баланс между съвременен дизайн, функционалност и комфорт. Възможностите за максимално използване на вътрешното пространство също са налице при Voleex благодарение на 60:40 сгъваемите и плъзгащи се задни седалки.
Автомобилът е с богатото стандартно оборудване, включващо климатична система, високо-качествена аудио уредба с USB, 4 ел. стъкла, фарове за мъгла, регулиране по височина на шофьорската седалка, електрическо серво-управление и много други. Сигурността е поредният акцент при автомобила благодарение на стандартното оборудване от 4 дискови спирачки, ABS с EBD, спирачен асистент, въздушни възглавници за шофьора и пасажера, колани с пиротехнически механизми, обезопасена телескопична колона и други. ESP, странични възд. възглавници и завеси се предлагат като опция. Високите нива са оборудвани с 4 сензорен заден асистент за паркиране, алуминиеви джанти и други. Автоматичен климатик, ел.панорамен стъклен люк и кожен мултифункционален волан се предлагат като опция.

Технически данни:
Дължина: 3810 мм Диаметър на обратен завой: 9.9 м
Широчина:1705 мм Обем на багажника: 330/1100л.
Височина: 1540 мм Междуосие: 2462 мм

Лекият алуминиев двигател с обем 1.5 и мощност 97 к.с., променливите фази на газоразпределение и прецизното ECU управление предоставят висока мощност, ниски разход и EURO 5 нива на вредни емисии. Като опция се предлага високотехнологична заводска газова уредба,

5 години или 100 000 км гаранция.

За лансирането на Волекс на българският пазар е предвидено пускане на лимитирана серия Great Edition, която ще предложи на клиентите топ оборудване на изключително изгодна цена!

IV.Експонати-предпремиери за българския пазар
i.Great Wall Voleex C20 EV (Грейт Уол Волекс ИВи) е чист електрически автомобил с 0 вредни емисии, предназначен за натоварените условия на градския трафик. Задвижването е чрез синхронен двигател с постоянни магнити, притежаващ пикова мощност от 60 кВ (82 к.с.) и 180 н.м. въртящ момент, което позволява движение със скорост над 130 км/ч. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 12 секунди. Зарядът се складира в 60Ah високо ефективни литиево-йонни батерии с дълъг живот. Благодарение на използваните материали с ниско тегло и висока якост, автомобилът може да измине до 160км с едно зареждане. Пълното зареждане на батериите се осъществява за 8 часа, като този процес е напълно съвместим с конвенционалната домашна електрическа мрежа. Разположението на акумулаторните батерии в пода на купето допринася за допълнителната сигурност на пътниците, като ниския център на тежестта осигурява добро пътно поведение. Волекс ИВи е концепция, гарантираща Зелено бъдеще.

Технически данни:
Дължина: 4058 мм
Широчина: 1727 мм
Височина: 1604 мм

V.Great Wall Hover H6
Ново поколение Ховър с модерен, динамичен и изчистен дизайн. Новият Ховър е на базата на моно-кок шаси с независимо окачване, гарантиращо отлично пътно поведение и висока проходимост. Оборудването ще включва опции като предни и странични въздушни възглавници, странични въздушни завеси отпред и отзад, ESP система за стабилност, Torque-on-demand система за завиждане, система за следене на налягането в гумите, GPS навигация и много други.

Технически данни:
Дължина: 4640мм Мин. пътен просвет: 190 мм
Широчина: 1825 мм Обща маса на автомобила: 1690 кг.
Височина: 1690 мм Междуосие: 2680 мм

Двигатели: Модерен редови 4 цилиндров common-rail дизел - 2.0 литра, турбо-компресор с променлива геометрия 150к.с. и 310 Нм въртящ момент. 6 степенна механична и автоматична скоростни кутии.

Очаквана премиера – втората половина на 2012 година

VI.Други експонати: Voleex C30 – автомобилът е част от моделната гама на Great Wall и един от най-успешните модели. Предлага се за пазари извън Европейската Общност. Като следващ етап Great Wall предвиждат разработване на модел в сегмент "C за европейските пазари.

 
Ключови думи:   bluetooth, great wall
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 
Gravatar photo
valeri, (преди повече от 13 години)
ne sa slabi tezi avtomobili.
+0

Положителни: 0
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте