edo competition с нов аеродинамичен пакет за Ferrari 599 GTB

Общи 23 април 2008 | Auto-Press.net A- A+ 654 посещения | без коментари

edo competition Motorsport- специалист в областа на доработката на автомобили с марките Ferrari, Lamborghini и Porsche, демонстрира нов аеродинамичен пакет за модела 599 GTB на Ferrari, наречен edo 630 Scuderia.

Крайната цел на дизайнерите и инженерите на edo competition Motorsport е била постигането на още по- силен акцент върху перфектните форми на автомобила, като в същото време е постигната и оптимизация на аеродинамиката за движение при по- високи скорости. Основните акценти в предната част на аеродинамичния пакет е сполейрът, който е с още по- голяма въздушен отвор за постигането на още по- добър топлинен баланс на двигателя. Част от потока се отвежда и към спирачните апарати.

В комбинация със задния сполер, новите странични престилки гарантират по- малка чувствителност при страничен вятър. В задната част е оформен двоен дифузьор, повишаващ притискането на автомобила към пътя. На задния капак е монтиран и допълнителен малък спойлер.

Поведението на 599 GTB с пакета edo 630 Scuderia се подобрява и в резултат на намаляването на теглото на автомобил с почти 50 килограма, в резултат на изработката на новите елементи от въглеродни нишки.

 
Ключови думи:   ferrari, lamborghini, Porsche, scuderia
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте