Ferrari с адресна регистрация в Барселона

Общи 30 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3015 посещения | без коментари

Първият Ferrari Store бе официално открит наскоро в Барселона. Пилотите Марк Жене, Фелипе Маса и особено Фернандо Алонсо бяха големите звезди на празничната церемония.
За първи път Ferrari създава магазин, специално посветен на марката, на испанска територия. Той се намира в сърцето на Барселона и представя последните новости, идващи от Маранело.
По този повод на откриването пилотите на Скудерията Марк Жене, Фелипе Маса и детето чудо на Испания Фернандо Алонсо се появиха в ролята на посланици на лукса в столицата на Каталуня. Истинското шоу бе представено директно от няколко водещи телевизии. Голям брой тифози дойдоха за събитието, за да аплодират своите идоли – някои от тях бяха заели места в официалните ложи и видяха отблизо прерязването на лентата.
Ferrari Store в Барселона, със стилен дизайн, отговарящ на марковата идентичност, се простира върху 300 кв. м на два етажа. За разлика от останалите 45 адреса по света, този в Каталуня се отличава с музейна експозиция, която разказва историята на марката, а също така предлага ръчно изработени предмети (аксесоари, облекла, книги, миниатюри, оригинални части и др.)

 
Ключови думи:   ferrari, ferrari store
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте