Fiat – ново лого, ново Bravo

Общи 01 февруари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3773 посещения | без коментари

Видео на новото Bravo можете да видите тук:Автопрес.ТВ

В началото на седмицата в Рим, Fiat представи две световни новости. Първото от тях беше изцяло новото лого на марката, а второто беше изцяло новото поколение на модела Bravo.

Изминалата година бе знаменателна за FIAT. Автомобилната компания с най-висок ръст на европейския пазар за 2006 г. пое по пътя на голямата промяна. Този факт се вижда не само от цифрите. Най-хубавото е, че доволните клиенти на марката споделят същото мнение. От днес, 31.01.2007 г. промяната гордо ще блесне и на предната решетка на новия Fiat Bravo. Новото лого на FIAT, израз на обновената стратегия на марката в последствие ще се появи и на останалите модели.

След поредицата от успешни модели, представящи новото лице на FIAT (Panda, Grande Punto, Croma, Sedici и новият Bravo), имаше нужда от символ на новата ера на FIAT. Ето как се роди новото лого.

Концепцията е дело на RobilantAssociati (агенция, специализирана в областта на брандинга и стратегическия дизайн) и Fiat Style Centre. Новият символ напомня за логото, което е украсявало решетката на автомобилите FIAT в периода 1931-1968 г., с издължени букви FIAT на рубинено червен фон, обградени с хромирана рамка във формата на щит. Триизмерният ефект предава идеята за технология, италиански дизайн, динамика и силна индивидуалност. Новото лого на FIAT символозира мисията на италианския автомобилен гигант, който вече повече от 100 години създава надеждни автомобили с прекрасен дизайн, на достъпна цена, които гарантират по-високото качество на живот.

В България официалният вносител на FIAT, Ауто Италия, стартира обновяването на марката днес заедно с всички международни представителства и официални вносители, с промяна на визията на сайта www.fiat.bg редом с всички официални сайтове на марката. За първи път у нас новото лого ще се появи върху автомобилна решетка на официалната премиера на Fiat Bravo в България през месец юни тази година.

 
Ключови думи:   amp, croma, fiat, Fiat Bravo, fiat panda, nid, ntid, panda, pid, sedici, target, tv index
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте