Fiat придобиват 35 % от Chrysler - И двете страни печелят много

Общи 21 януари 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1084 посещения | без коментари

От Fiat и Chrysler съобщиха, че италианският автомобилен производител е на път да закупи 35-процентов дял от американския концерн. С помощта на подобно споразумение Fiat ще се сдобият с достъп до основни пазари, което ще доведе и до съществено намаляване на разходите. Chrysler от своя страна ще имат пък достъп до платформа за производство на автомобили с нисък разход на горива.

Първоначално италианската компания няма да предоставя на Chrysler финансови средства. Fiat Помощта на Fiat ще се изрази в преоборудването на предприятията на Chrysler, за да може американският концерн да произвежда моделите на италианската компания.

По непотвърдена информация в някакъв момент италианците ще могат да увеличат дяла си в Chrysler на 55 %. Засега обаче потвърдените данни са за 35 %.

Подобно споразумение може наистина да помогне изключително много на Chrysler, които получиха заем, но това не е гаранция за оцеляването.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте