Fiat с нов бюджетен модел през 2010 година

Общи 11 април 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1075 посещения | без коментари

-Субкомпактен модел в края на следващата година

Следващите две години се очертават като изключително интересни за италианската марка Fiat. Според публикация в Auto Motor und Sport, цитирана от just-auto.com, в края на следващата година или в началото на 2010, компанията ще представи на пазара изцяло нов субкомпактен модел, който ще бъде по- малък от носителят на приза Автомобил на годината 2008 за Европа- Fiat 500.

Друга интересна новост около компанията е тази, че до две години, италианците ще пуснат на пазара и нов бюджетен модел. "В момента разработваме основна концепция с размери малко по- големи от тези на актуалната Panda, заявява пред Auto Motor und Sport Харалд Вестер. Въпреки че отказва да коментира евентуалната цена на бюджетното предложение, технически директор на Fiat Group споделя, че е възможно моделът да бъде представен с друга марка.

Очакваните годишни продажби за субкомпактния модел на италианската марка са около 100 000 единици, а самият автомобил ще се сглобява във фирмения комплекс на Fiat в Тихи, Полша.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте