Fiat Freemont е новата звезда на италианците в Женева

Общи 18 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2933 посещения | без коментари

Fiat ще се представи на Международния автомобилен салон в Женева 2011 с изцяло нов щанд, където важни световни концепции и утвърдени модели ще подчертаят отличителните черти на марката на международната автомобилна сцена.
Звезда тази година ще бъде новия Freemont, който е първия модел дело на сътрудничеството между Fiat и Chrysler Group. Базиран върху Dodge Journey, новият модел ще влезе в продажби от втората половина на 2011г.
На щанда ще бъде изложен експонат с предно задвижване, екипиран с 2.0 MultiJet дизелов двигател с мощност 170 к.с., цвят “Bright Silver Metallic” и черен кожен салон. Богатото оборудване на експоната включва 7 места, задна камера, сателитна навигация с 8.4" touch screen дисплей, 19" алуминиеви джанти, автоматичен три зонов климатик, задни паркинг сензори, стъклен таван и Video Pack (включващ DVD монтирано на тавана).
Изложението в Женева е и отлична възможност да се демонстрират и моделите от специалната серия “MyLife”, включваща Punto, Qubo, Bravo и Doblо, представяйки по напълно нов начин разбирането на връзката между технология, дизайн и екология.
Посетителите на щанда ще могат да се насладят на 4 модела от новата серия - Fiat Punto Evo “MyLife” I с 1,2 литров бензинов двигател мощност от 69 к.с., Fiat Qubo “MyLife” с 1,3 MultiJet дизелов двигател и 75 к.с. мощност, Fiat Bravo 1,6 MultiJet с мощност 120 к.с. и Fiat Doblо “MyLife” с дизелов двигател, произвеждащ 90 к.с.
Експонатите ще предложат на посетителите да се запознаят с най-модерните инфотелематични устройства като Blue&Me-TomTom навигационна система.
Разбира се, щандът няма да бъде завършен без Fiat 500 TwinAir във версии купе и кабриолет.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте