Fiat Linea е AUTOBEST 2008

Общи 07 декември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1297 посещения | без коментари

-Kia cee`d и Mazda2 оформиха челната тройка
-Skoda Auto e COMPANYBEST 2007
-Кристофър Джон Лейси (General Motors Europe) и Патрик Льо Кеман (Renault) с персонални награди

След като беше поставена на първо място от осем от членовете на журито на конкурса AUTOBEST, Fiat Linea заслужено спечели наградата AUTOBEST 2008 с общ резултат от 850 точки. На второ място, с 66 точки по- малко остана феноменът" Kia cee`d, а на трето Mazda2 със 704 точки. На четвърто и пето място застанаха Skoda Fabia (679 т.) и Toyota Auris (583 т.).

Най- успешното подразделение на гиганта Volkswagen Group- Skoda Auto, спечели приза COMPANYBEST 2007. Това признание е поредното за компанията, която се радва на зашеметяващ успех и непрекъснато увеличение в продажбите си пред изминалите години.

За изключителните си успехи като изпълнителен директор на Central & Eastern Europe на General Motors Europe, Кристофър Джон Лейси спечели песоналната награда MANBEST 2007. Лейси бе един от малкото управленци, които повярваха и започнаха да проучват развиващите се региони и смело заявиха, че те ще бъдат бъдещето на автомобилната индустрия в Европа.

Патрик Льо Кеман, главен дизайнер на Renault грабна приза DESIGNBEST 2007.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте