Ford пуска Fiesta Sport Special Edition

Общи 07 юли 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7650 посещения | без коментари

Ford обяви подробности за новата специална серия на хитовата си Fiesta, продажбите на която преминаха границата от 1 000 000 екземпляра от лансирането на модела в края на 2008 година. Fiesta Sport Special Edition ще се предлага на по-голямата част от европейските пазари, в това число Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Белгия, Холандия и Швейцария.

Както подсказва самото наименования на серията, Fiesta Sport Special Edition обещава допълнителна доза динамика. Модификацията, която ще се предлага само във версия с три врати, идва с нов екстериорен пакет с нови странични престилки и спойлери, сребристи рингове на фаровете за мъгла, полирани накрайници на изпускателната система, седемнадесетцолови черни джанти и други.

Ford Fiesta Sport Special Edition се предлага с избор между два задвижващи агрегата. 1.6 литровата Duratec бензинова версия с нейните 134 консик сили обещава ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.7 секунди и максимална скорост от 195 км/ч. За почитателите на дизеловите двигатели е предвиден вариант Duratorq TDCi с 95 конски сили.

 
Ключови думи:   ford, ford fiesta sport, tdci
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте