Ford Individual- нов начин да персонализираш автомобила си

Общи 31 януари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 997 посещения | без коментари

Ford Individual е програма на Ford, даваща широк избор да персонализираш новия си четириколесен спътник. Инициативата стартира през този месец в отговор на тенденцията да изразиш себе си чрез своя автомобил. Ford Individual е въведена като пилотна програма в Германия и Швейцария. Първият неин обект е Ford S-MAX - избраникът за 2007 година.

Програмата предлага три основни стила – спортен, луксозен и високотехнологичен. Спортният е изграден на база на ST автомобилите на Ford. Характерни за него са дръзките алуминиеви джанти и спойлери и оформление на купето, включващо алуминиеви педали и прагове.

Висококачествените кожени и дървени апликации са неразделна част от луксозната линия – едно ниво над Ghia оборудването на Ford. Тук клиентите могат да избират и специални интериорни цветове и варианти на тапицерията.

Високотехнологичният стил привлича почитателите на най-съвременните технологични екстри, включващи и премиум аудио система и камери за обратно виждане.

В началото на 90-те години персонализацията на продуктите на Ford стартира с по-малко от 500 конфигурируеми автомобила. Днес, около 600 000 – една трета от леките коли и лекотоварните превозни средства на Ford-Европа – се поръчват със специално оборудване и характеристики. По-големите модели, като новият Ford S-MAX и Ford Galaxy, вече разполагат със 70-процентна възможност за индивидуализиране.

През 2007-а Ford Individual предлага по-разширен избор, по-достъпен е за тях и може да бъде поръчан стандартно в дилърството. Избраните чрез него особености на новия автомобил се изпълняват в модифициращите центрове на Ford или в съответното производствено предприятие.

Ангажирани с разработването и функционирането на новия Ford Individual са специалистите от обособения отдел към центъра за обслужване на европейските клиенти, намиращ се в Кьолн, Германия.

 
Ключови думи:   ford, ghia, s max, stq
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте