Ford Transit XXL

Общи 03 януари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1344 посещения | без коментари

За да отпразнува високо признание Ван на годината 2007 за Европа, европейското подразделение на Ford разработи уникална версия на модела Transit- Transit XXL. Луксозният пътнически превозвач е разработен и построен във фирмения комплекс на фирмата на синия овал в Дънтън, като за създаването му са били използвани два стандартни представителя на Transit Tourneo.

Всеки един от седемте пътника на Ford Transit XXL има възможност да се наслади на отделно кресло с кожена тапицерия, което се регулира в седем направления, има отопление и е с лумбално подпомагане. При основни габарити дължина 7.4 метра и междуосие от 5.9 метра, за ограничения по отношение на личното пространство и дума не може да става. Transit XXL има четири плъзгащи се врати- по две от всяка страна.

Дългите пътувания ще се превърнат в приятно забавление благодарение на намерението на екипа на Ford да интегрира в луксозния пътнически превозвач развлекателна система с DVD плейър, игрови конзоли с отделни монитори и други. Автомобилът разполага и със сателитна навигационна система, Bluetooth интерфейс, хай- енд аудиосистема, отопляемо предно стъкло и сензори за паркиране на заден ход.

Ford Transit XXL разполага със стандартен 2.2 литров Duratorq TDCi двигател с максимална мощност 130 конски сили. Предавателната кутия е петстепенна, спирачните апарати са дискови и на четирите колела.

 
Ключови думи:   bluetooth, ford, ford transit, transit tourneo, transit transit, xxl
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте