Gemballa се възражда, пресконференцията е в понеделник

Общи 20 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1361 посещения | без коментари

Тунинг ателието Gemballa се възражда. Това ще бъде обявено официално на специална пресконференция в понеделник, а начело на немската компания застава бизнесменът Андреас Шварц. С финансите се заема Щефан Корбах. За пълното възстановяване на Gemballa са необходими инвестиции от порядъка на милион евро. 54-годишният създател на компанията, Уве Гембала, все още е в неизвестност. Нека припомним, че той изчезна на 9 февруари 2010 г. и последният контакт с него е направен по телефона, докато е искал банков превод, преди да изчезне. Немската полиция и южноафриканските власти са спрели издирването му, но частни детективи все още се опитват да го открият. Предполага се, че е убит или отвлечен.
40-годишният Шварц има богат опит в продажбите на автомобили от най-висша класа. Според думите му пред изданието Prestige Cars компанията вече работи върху концепции на тема Porsche Panamera, новия Cayenne и Ferrari Enzo.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте