Gentle Pagoda от студио Vilner

Общи 15 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3090 посещения | без коментари

Българското тунинг-студио Vilner майсторски преобрази легендарния автомобил от 1963 г. Mercedes-Benz W113 Pagoda. Майсторите от ателието са променили съвсем леко външния дизайн, докато интериорът е претърпял по-сериозни модификации.
Обърнато е внимание на всеки елемент и дребен детайл от интериора. Изработката е прецизна, материалът е висококачествена естествена кожа в два цвята с множество декоративни светли шевове. Таблото е облечено в кожа, реставрирани са хромираните елементи и махагоновият волан. Дори багажникът е луксозно изработен като бутикова кутия за бижута. Едноименният твърд таван “пагода”, като част от интериора, получава също нужната доза лукс и стил.
Нежни бродирани надписи Gentle Pagoda красят интериора, присъстват и в купето. Гравирани са и върху лайсните на вратите - алуминиеви и изкуствено състарени.

 
Ключови думи:   mercedes benz, w113 pagoda, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте