Honda CR-Z MUGEN: Първи снимки

Общи 18 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7470 посещения | без коментари

Английското подразделение на Honda разпространи първите снимки на новата суперспортна версия MUGEN на хибридния модел CR-Z, която ще бъде представен за първи път по време на тазгодишното издание на Goodwood Festival of Speed през юли.

От компанията коментират, че разработката на автомобила е във финална фаза, и според последните тестове, колата е в състояние да предложи динамични показатели, сравними с тези на Civic Type R. От Honda UK споделят също така, че благодарение на запазването и оптимизирането на адаптивната система с три режима на поведение, CR-Z MUGEN обещава и отлични показатели по отношение на горивната икономичност.

С увеличение от около 15% в максималната мощност на двигателя и намаляването на теглото с около 50 килограма, CR-Z MUGEN се очертава като поредния "адреналин предложение на Honda. Колата идва със специални аеродинамичен пакет, изпускателна и питателна система, уникални спирачна система и окачване, конструкционни елементи направени от въглеродни нишки (в това число преден капак), спортни алуминиеви джанти, и други.

 
Ключови думи:   civic type r, festival of speed, honda, honda uk, mugen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте