Hyundai подаде ръка на млади предприемачи

Общи 12 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 6210 посещения | без коментари

И през тази година „Джуниър Ачийвмънт“ и Hyundai ще работят за развитието на обещаващи бизнес идеи на млади български предприемачи. Като част от глобалното партньорство на двете организации, водещата автомобилна марка предостави 15 000 евро безвъзмезден финансов стимул на стартиращия бизнес на една от компаниите, взели участие в младежкия форум „Изгряващи звезди“. Наградата „Брилянтен млад предприемачески екип“ и финансовия стимул от 15 000 евро заслужено спечели компанията Parking Sector, създадена и управлявана от студентите Александър Панайотов, Михаил Панайотов и Ангел Великов, възпитаници на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Те са разработили иновативна платформа, която в реално време дава на шофьорите информация за паркингите в техния град - местоположение, цена и свободни места. Нейната цел е да улесни намирането на място за паркиране, спестявяйки време в забързаното ежедневие.
Победителите бяха обявени на 6 юни в рамките на мащабния бизнес форум „Изгряващи звезди“, който се организира като кулминация на обучението на младежите по програмите на Джуниър Ачийвмънт България „Учебна компания“ и „Учебна компания за студенти“. В рамките на учебната година участниците основават своя учебна фирма по модел на дружество с ограничена отговорност, като набират дялове помежду си. Следвайки модела на „учене чрез практика“, екипът генерира бизнес идея, организира работата във функционални отдели, провежда маркетингово проучване, разработва прототип на продукт/услуга, подготвя бизнес план и осъществява продажби.

 
Ключови думи:   hyundai
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте