Hyundai Coupe "кацна" в България

Общи 28 ноември 2006 | Auto-Press.net A- A+ 775 посещения | без коментари

Видео на новото Coupe на Hyundai можете да видите тук:Автопрес.ТВ

От своята поява през 2001г, Hyundai Coupe влезе в мечтите на шофьорите по целия свят. От модела са продадени 221,708 броя, като 73,670 от тях в Европа. Новият фейслифт ефективно представя втората еволюция на Coupe - създадено и обречено да привлича все повече почитатели. Новото поколение на модела вече присъства и на българския пазар, благодарение на Индустриал Комерс.

Стилът на оригиналното Coupe е повратен момент в цялостното му привличане. Промяната запазва магията на предния модел, като вече добавя ново динамично отношение. Ударението е поставено в ъпгрейд на модерния и спортен стил- започвайки от предницата, новата решетка с фарове за мъгла и стилни нови фарове. Отзад нови прозрачни светлини са добавени в горната задна броня, придавайки солиден динамичен аспект. Ударение е подтавено и върху формата на ауспусиуте и начинът по който те си вазимодействат с увеличената аеродинамика на черната долна броня. Всичко това заедно, създава много по-силно впечатление за аеродинамика

Динамичен и изискан нов интериор
Цяло поколение шофьори могат да дадат атестация за комфорта и увереността на интериора на Coupe. Усещането започва с лесния достъп от широко отвярящите се врати и невероятно удобните седалки. Във вътрешността на новото Coupe ударението е поставено върху разширяването на специалната и изцяло спортна атмосфера. Нов син LED дисплей и светлини на контролните уреди увеличават яснотата, стила и видимостта. Централната конзола със скоростите също е с променен дизайн, в полза допълнителен стил и лесна употреба. Отново са добавени метални елементи към спортната натура на автомобила. Разширяемите сенници с вградени огледала са заменили неразширяемите. Всички тези детайли добавени към новата свежест на автомобила, напълно съотвтестват на отличната ергономичност и спомагат за това Coupe да бъде наистина един висококачествен автомобил

Оборудване
Репутацията на Hyundai за превъзходно оборудвани автомобили е допълнително подсилена от : климатик с ръчна настройка, автоматичне въздушен контрол, с дисплей за външната температура и контрол на въздуха, дистанционно безключово отваряне, централан конзола с жабка и подлакътник, запалка, поставки за чаши, джобове във вратите , алуминиеви педали, настройка на волана във височина, огледала в сенниците, лампи с насочване, круз-контрол, елекрически огледала с подгряване, електрически стъкла, бордови компютър и др.

Основни спецификации
Новото Hyundai Coupe се предлага с избор между три двигателя, напълно съвместими с номите ЕВРО 4. Първитя от моторите е с работен обем от 1.6 литра и предлага максимална мощност от 77 кВт или 105 конски сили. Второто предложение е двулитрово с максимална мощност 143 конски сили. Топ версията на новото Coupe e екипирано с 2.7 литров V- образен, шестцилиндров двигател с максимална мощност 167 конски сили. За първите две модификации на Hyundai Coupe е предвидена петстепенна ръчна предавателна кутия, а при V6 версията е налична шестстепенна механична. Четиристепенна автоматична скоростна кутия с шифттроник пък е вариант при 2.0 и V6 моделите.

 
Ключови думи:   amp, hyundai, Hyundai Coupe, nid, ntid, pid, target, tv index
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте