Infiniti ще участва в Гудууд с EMERG-E

Общи 14 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2985 посещения | без коментари

Истинската „вдъхновена динамика“ е гарантирана на „Фестивала на скоростта Гудууд 2012” от 28 юни до 1 юли, след като Infiniti съобщи, че за първи път ще бъде официален спонсор на емблематичния британски празник на автомобилизма и моторните спортове.
Своя дебют в планинското ще направи първият действащ прототип на проектирания и конструиран във Великобритания концептуален модел с удължен пробег Infiniti EMERG-E – най-красивата и най-напредничава хибридна спортна кола на планетата.
По трасето на пистата „Earl of March” ще стартира и Infiniti FX Vettel Edition, от който за Европа ще бъдат произведени едва 50 бройки. Лек и по-аеродинамичен, с 30% по-голям аеродинамичен натиск, FX Vettel Edition с мощност 420 к.с. практически не се различава от представения на автосалона във Франкфурт концептуален модел и се нарежда сред най-мощните и най-скъпи коли на Infiniti. Това ще бъде първата възможност да се види FX Vettel Edition в действие преди началото на доставките през първото тримесечие на 2013 г.
Достойно място на арена FoS-Tech ще заеме Infiniti M35h hybrid – най-бързо ускоряващият се хибриден седан в света. Във всеки случай поне според Книгата за рекордите на Гинес.
Само един, разбира се, може да пилотира FX Vettel edition нагоре по склона – двукратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел. Предвижда се в събота Себастиан да демонстрира това Infiniti, което носи личния му печат, както и неговото име. Съекипникът му от Red Bull Марк Уебър ще кара EMERG-E в неделя.
Освен автомобили, в залата „Вдъхновена динамика“ ще бъде представен и „Value Added” - третият лауреат на награда от конкурса на Infiniti за дигитално изкуство, заедно със снимки на Жак Кошен – и всичко това в успокояваща атмосфера, която дава възможност на посетителите на Гудууд да се докоснат до уникалното гостоприемство на Infiniti центровете.

 
Ключови думи:   earl of march, emerg, Infiniti
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте