Jaguar Land Rover с нов завод в Индия

Общи 31 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2860 посещения | без коментари

Jaguar Land Rover обяви, че в първия производствен комплекс на компанията в Индия, започва сглобяването на модела Freelander 2. Частите и основните елементи на всъдеходите идват директно от Великобритания, като в завода се извършва т.н. CKD (Complete Knock Down) асемблиране.

"Това е значима стъпка в стратегията ни за развитие на индийския пазар, коментира по време на откриването на завода Карл-Петер Форстър, изпълтилене директор на компанията-майка TATA Motors. "Стартирането на дейността на този комплекс демонстрира близките взаимоотношения между компанията собственик Tata Motors и Jaguar Land Rover, които очакваме с нетърпение да бъдат развити, допълва той.

В момента, Freelander 2 се предлага на индийския пазар в две версии- TD4 SE Automatic и SD4 HSE Automatic, а в портфолиото на Jaguar са включени моделите XJ, XF и XK. Освен Freelander 2, Land Rover предлага също така и Discovery 4, Range Rover Sport и Range Rover.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте