JE DESIGN направи Seat Exeo ST малко по- ... емоционален и интересен

Общи 17 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3537 посещения | без коментари

Един от специалистите в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Volkswagen Group- JE DESIGN, демонстрира тунинг- програмата си за Seat Exeo ST.

В пакета, който можем да кажем, че прави комбито значително по- емоционално и интересно, са включени както подобрения в аеродинамиката на колата, така и интериорни и технологични промени. Новостите по екстериора са свързани с преден и заден спойлер (379 и 199 евро), странични прагове (399 евро), нова спортна радиаторна решетка без емблемата на производителя ?! (199 евро), заден дифузьор (299 евро) и деветнадесетцолови джанти (2930 евро).

Ако сте готови да се разделите с 1179 евро, от JE DESIGN обещават, че вашето двулитрово TDI Exeo ST ще ви се отблагодари с максимална мощност от 205 конски сили (170 стандартно) и максимален въртящ момент от 385 Нм (350 Нм стандартно). Собствениците на топ-версията при бензиновите модификации на комбито могат да разчитата на увеличение на мощността от 211 до 270 конски сили и на въртящия момент от 320 на 390 Нм. Цената е 1379 евро.

От JE DESIGN са предвидили за Seat Exeo ST и нова изпускателна система, спортно окачване, както и цялостна трансформация за интериора (1599 евро).

 
Ключови думи:   bd, je design, tdi, volkswagen, volkswagen group
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте