KIA предоставя на Australian Open 101 автомобила

Общи 18 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2009 посещения | без коментари

KIA ще осигури 101 специално оборудвани автомобила като главен спонсор на Australian Open 2011г. Официалната церемония по откриването на турнира ще се състои на 21-ви януари в Мелбърн. На събитието ще присъстват официални представители от KIA Motors Австралия и „Тенис Австралия", както и рекламното лице на марката - Рафаел Надал. Тази година KIA ще отпразнува 10-годишнината от партньорството си с Australian Open. През този период корейската марка е предоставила общо 909 превозни средства за нуждите на турнира.
Автомобилният парк тази години се състои от KIA Sedona (Carnival), изцяло новия Sportage, Sorento, новия седан Optima и Cerato (Forte) - версия 5 врати. Актуалните модели на марката ще служат за превоз на участниците в тенис турнира, на официални и VIP гости.
„Подкрепата на KIA Motors като един от най-вълнуващите автопроизводители бе съпътстващата сила на Australian Open по пътя й към успеха. Днес турнирът е едно от най-мащабните спортни прояви на планетата и отражение на чудесния свят на един от най-популярните спортове в света - тениса," каза Стив Ууд, главен изпълнителен директор на австралийската тенис федерация.
Автомобилите, предоставени от KIA, ще бъдат управлявани от 20 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 300 000 км в рамките на състезанието.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте