„Lambo” с 2000 к.с.

Общи 12 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4455 посещения | без коментари

Lamborghini Indomable се ражда в съзнанието на Даниел Очоа и Алберто Албиларес. Прототипa e създаден като част от дизайнерска програма, спонсорирана от Lamborghini. Сега, тази концептуална визия ще стане реалност. Компания 215 Racing, придобила правата върху дизайна на Indomable e планирала създаването на производствена версия. Базирана в Абингтън, Пенсилвания, 215 Racing заедно с под-компанията Mostro Di-Potenza ще произвеждат колата, която ще носи името SF22.
SF22 ще бъде със средноразположен туин-турбо 9,4-литров V8 двигател. Това всъщност е моторът General Motors 572, който ще се комбинира с 6-степенна секвенциална трансмисия. 215 Racing се надява, че тази шосейна кола със задно предаване ще генерира 2000 к.с. и 2700 Нм.
Марката планира да произведе общо 50 броя, по два на месец в рамките на две години. В момента приема поръчки за средата на 2012 г. Първоначалният депозит ще ви струва само 1000 долара, но за готовия автомобил ще трябва да преведете 950 000 долара.

 
Ключови думи:   general motors, indomable, lamborghini
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте