Land Rover представя два концепта Defender в Лос Анджелис

Общи 15 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11985 посещения | без коментари

Land Rover представя на салона в Лос Анджелис два концепта, които разкриват новото поколение на Defender: закрит DC100 и открит DC100 Sport. Целта на компанията е да изясни за себе си степента на интереса у аудиторията към новите модели и оценката на публиката за перспективите към завръщане на Defender на пазара в САЩ.
2,0-литровият двигател под капака на концептите може да бъде дизелов или бензинов. И в двата прототипа е монтирана осемстепенна автоматична трансмисия. Двете коли са с двойно задвижване, но е предвидена възможност само със задно предаване .
Концептите са оборудвани със системи, които улесняват управлението в пресечена местност: хидролокатор, който позволява да бъде оценена дълбочината на водната преграда, топографска система Terrain-i, която разчита релефа пред автомобила с помощта на скритите във фаровете скенери и предаваща 3D-изображение на района, усъвършенствана Terrain Response и, разбира се, пневматично окачване.
Бранд директорът на Land Rover Global Джон Едуардс сподели, че до 2015 г. компанията планира да представи съвършено нов Defender и показаните в Лос Анджелис концепти са първата стъпка в това направление.

 
Ключови думи:   land rover
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте