Lotus ще произвежда собствени агрегати

Общи 08 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4460 посещения | без коментари

Lotus планира производство на собствени шест и осем-цилиндрови двигатели. Главният изпълнителен директор на марката Дани Бахар заяви, че решението решението за отлагане на Elan ще позволи на компанията да финансира разработката на нови агрегати. Неофициални източници вече показаха в интернет нов прототип с V8 агрегат, който според информацията ще бъде завършен през следващия месец, и който ще произвежда мощност от около 570 к.с. Освен това се носят слухове, че този V8 агрегат ще замени 4-цилиндровият, който ще задвижва бъдещия Lotus Elise.
След като някои от концепциите на марката на автомобилното изложение в Париж включваха двигатели от Toyota, Lotus направи интернет проучване, според което компанията трябва да разработи свои собствени двигатели. Освен това проучването показа смесени реакции за четиривратия Eterne, което изненада автомобилния производител, но въпреки това ще продължи работата си по моделът, базиран на Elite.

 
Ключови думи:   elan, elite, lotus, Lotus Elise, toyota
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте