Mercedes C-Class Cabrio - Нов вариант под CLK кабриолет

Общи 25 май 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1455 посещения | без коментари

Новият C-Class е голяма крачка напред по отношение на представяне, динамика и стил в сравнение с предишната версия, така че не е никаква изненада, че от ръководството на Mercedes Benz обмислят да разширят допълнително гамата. Един от новите модели ще бъде открита версия на C-Class, за който се говори, че ще се появи в края на следващата година като представител на моделната 2010 година. Позициониран под CLK, бъдещият кабриолет ще има две врати и вероятно ще бъде оборудван с мек покрив, за да останат разходите (а оттам и цената му) относително ниски.

Новият CLK би трябвало да се появи към края на годината и въпреки че новият модел също е базиран на новия C-Class, CLK ще бъде малко по-голям от седана и е възможно да е оборудван със сгъваем твърд покрив, за да се различава от по-евтиния кабриолет на C-Class. CLK също така ще получи и някои екстри от S-Class, включващи спирачния помощник Presafe, системата за нощно виждане, както и най-новото поколение на системата COMAND.

Новият открит модел на базата на C-Class, както показват и компютърните графики, предоставени от колегите от www.motorauthority.com, до голяма степен ще повтаря като стил своя четириврат братовчед. Очаквайте същия интериор и списък с екстри, както и аналогични двигатели. Базовият двигател ще бъде четирицилиндров бензинов агрегат с мощност от 156 к.с., докато флагманът в гамата ще бъде задвижван от 3.5-литров V6 двигател, куплиран със седемстепенна 7G-Tronic трансмисия.

Ако се даде зелена светлина на проекта, новият кабриолет вероятно ще има версия и C63 AMG, защо да не се превърне и в бъдещо изцяло ново C-Class Coupe, позиционирано между настоящия Sportcoupe и следващото поколение на CLK.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте