MINI добави шести модел към семейството си

Общи 31 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4410 посещения | без коментари

Моделното семейство на MINI се обогатява с шести модел на марката – новото MINI Roadster. То е не само единственият премиум-автомобил от такъв тип в сегмента на малките автомобили, но е и първото двуместно MINI със сгъваем покрив.
При въвеждането на пазара MINI Roadster ще се предлага с четири мощни и ефективни бензинови и дизелови двигатели. Гамата от модели включва MINI Cooper Roadster (90 кВт/122 к.с.), MINI Cooper SD Roadster (105 кВт/143 к.с.) и MINI Cooper S Roadster (135 кВт/184 к.с.), както и върховия спортист MINI John Cooper Works Roadster с мощност 155 кВт/211 к.с. Уникалните в сегмента на малките автомобили технологии на окачването включително електромеханично кормилно управление и динамичен контрол на стабилността (DSC), както и устойчивата на усукване каросерия със специфични за модела усилвания и ниският център на тежестта осигуряват въодушевяваща пъргавина, както и изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност.
Типичните за MINI динамични повърхности, хармонични извивки и успоредни линии са съчетани с предно стъкло с увеличен с 13

 
Ключови думи:   cabrio, cooper sd, john cooper, Mini, mini cooper, mini cooper s, roadster
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте