Nissan 370Z GT EDITION: Да наострим бръснача

Общи 31 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2335 посещения | без коментари

В края на миналата седмица, Nissan разпространи подробности за новата специална версия 370Z GT EDITION. С оптимизирано окачване, подобрено поведение при движение с висока скорост и допълнително обезшумяване на купето, автомобилът чества отдадеността на марката към състезателната пуста и в частност International GT моторните спортове.

Nissan 370Z GT Edition е разработен от Nissan Technical Centre Europe (NTCE), като основната цел е било оптималното поведение на пътя. Подобреното окачване е комбинирано с няколко нови системи за сигурност, като в това число са включени камера за задно виждане, система за контрол на налягането на въздуха в гумите и други, а седемстепенната роботизирана предавателна кутия идва със специален режим за движение върху сняг.

Недокоснат е останал 3.7 литровият, V-образен, шестцилиндров двигател на 370Z, който генерира максимална мощност от 328 конски сили и максимален въртящ момент от 363 Нм. В зависимост от предпочитанията на клиентите, той може да бъде комбиниран с механична шестстепенна предавателна кутия или с роботизирана седемстепенна, с пера за превключване на скоростите от волана.

Въпреки обогатеното стандартно оборудване и нанесените корекции за подобряване на пътното поведение, цената на Nissan 370Z GT EDITION е под тази на стандартната версия Coupe.

 
Ключови думи:   centre europe, nissan, ntce
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте