Opel извади високопроходимо комби на Insignia

Общи 03 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3090 посещения | без коментари

Сайтът Jokeforblog публикува първите официални снимки на новата модификация в гамата на Opel Insignia Sports Tourer. Името на версията е Crossfour.
Автомобилът е с четири задвижващи колела и с допълнителна доза пластмаса по бронята, праговете, калниците. Призванието й е да предпази каросерията от надраскване при придвижване по пресечени местности. Високопроходимата версия на комбито на Insignia ще бъде пряк конкурент на Audi A4 Allroad и VW Passat Alltrack. Предвидени са само два 2,0-литрови дизелови мотора с мощност 165 к.с. и 195 к.с. Съчатени са с 6-степенна механична или 6-степенна автоматична предавателна кутия. Клиренсът на Crossfour остава непроменен, но шасито FlexRide с адаптивни амортисьори ще влезе в базовото обзавеждане.
Цените на европейския пазар ще започват от 35 155 евро, сочат някои предварителни данни. Топверсията щяла да струва 37 971 евро.

 
Ключови думи:   alltrack, audi a4, audi a4 allroad, opel, opel insignia, passat, VW Passat
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте