Pagani Huayra в Shift 2 Unleashed

Общи 23 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2916 посещения | без коментари

Искаш ли да караш Pagani Huayra? Ако искаш, единственият начин да го направиш е да се сдобиеш с реалистичния симулатор Shift 2 Unleashed.
Очаквана от всички фенове на поредицата Need for Speed игра, излиза след около месец. Electronic Arts съобщи, че последният модел на Pagani ще участва в симулатора и показаха видео, в което главно действащо лице е именно Huayra. В клипа виждаме високото ниво на реализъм и детайлният супер автомобил, който се движи по улици, писти, по всяко време на денонощието.
От последната информация истинската Huayra ще струва около 1 000 000 евро и ще се задвижва от 6-литров V12 битурбо агрегат с мощност от 700 к.с. и 1000 Нм въртящ момент. Трансмисията е 7-степенна сиквенциална XTRAC, монтирана зад двигателя. Спортистът е с тегло от 1350 кг и ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,3 сек и достига максимална скорост от 370 км/ч.
Need for Speed Shift 2 Unleashed излиза на европейския пазар на 1 април. Надяваме се, имайки предвид датата, че производителите не си правят шега.



Видео

 
Ключови думи:   electronic arts, need for speed, Pagani, speed shift, xtrac
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте