Peugeot 207 е Вносен автомобил на годината в Япония

Общи 27 ноември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1269 посещения | без коментари

-Моделът спечели със солидна преднина

Peugeot 207 беше определен за носител на приза Вносен автомобил на годината в Япония от журито на независимата Automotive Researchers & Journalists Conference of Japan (RJC). Моделът спечели първото място, след като събра 474 точки, които бяха с 200 повече в сравнение с класиралият се на второ място претендент. Според членовете на журито, 207 е спечелил благодарение на своя изразителен дизайн и изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност, в това число и 5 звезди от EuroNCAP.

От началото на продажбите на Peugeot 207 в Япония през март тази година, до момента моделът е реализиран в тираж от над 2 000 единици. В гамата на автомобила са включени освен стандартната версия, така и младежката СС и спортната 207 GTi. В началото на следващата година, в Япония ще бъде представена и модификацията 207 SW.

В края на септември, новите регистрации на моделите 206 и 207 на Peugeot в Европа са достигнали ниво от 85 000 единици, което представлява увеличение в размер на 24% в сравнение със същия период на миналата година. За цялата настояща година, която е и първата пълна продажбена за автомобила, се очаква 207 да регистрира глобални продажби от 500 000 единици.

 
Ключови думи:   amp, japan, journalists, peugeot, peugeot 207, rjc
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте