Peugeot 308 SW е най-предпочитан семеен автомобил в България

Общи 27 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9890 посещения | без коментари

Моделът 308 SW беше определен като най-предпочитан семеен автомобил в България. Това показаха резултатите от мащабната класация "Това е колата" на сайта за мъже Div.bg, в която за един месец участие взеха над 17 хил. души.
Peugeot 308 SW заема първото място в подредбата благодарение на общо 4793 гласа, дадени за него.
Първият въпрос в "Това е колата" стартира с 10 предложения от екипа на Div.bg, впоследствие потребителите предлагаха и коментираха различни модели автомобили и общият брой на включените возила достигна 136.
Според огромния брой потребителски коментари, оставяни в Div.bg и във Facebook относно различните автомобили, най-важното при избора на семейна кола, освен външния ѝ вид, са удобството и пространството, което тя предлага. От особена важност е също дали автомобилът е икономичен, сигурен и стабилен на пътя, дори и при висока скорост. Голяма част от участниците в гласуването смятат, че 308 SW притежава всички тези качества.

 
Ключови думи:   peugeot, peugeot 308 sw
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте