Porsche Design отбеляза 1 година в България

Общи 12 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5735 посещения | без коментари

Porsche Design Group отбеляза една година от откриването на новия бутик на Porsche Design в София. Магазинът на марката се намира в Serdika Center и предлага пълна гама от продуктите на Porsche Design. Официален ексклузивен партньор за България е „Калиман Перформанс” АД.
За своята почти 40-годишна история, създадената през 1972 г. от проф. Фердинанд Александър Порше премиум марка, е абсолютен лидер и новатор в луксозния техно-дизайн сегмент и има повече от 120 международни награди зад гърба си.
Днес бутикът на Porsche Design в София разполага с пълната гама продукти на марката – от спортни дрехи до чанти за пътуване, часовници, аксесоари за писане и кожени изделия. Акцент е наскоро разщирената модна колекция за мъже и жени: всички стилове са с подчертано високо качество и изискана кройка, придаващи уникален вид на дрехата. Изчистените линии наред с класическия и спортен дизайн, както и интелигентните детайли правят модната колекция лесна за разпозаване от пръв поглед.
Сред изветсните клиенти и почитатели на марката са Дейвид Бекъм, Дженифър Лопез, Йоко Оно, Джамирокуай, Ъшър и др.
Дизайнът на всеки един артикул на марката е създаден в Porsche Design Studio в Цел ам Зее, Австрия. Студиото работи и с други компании в сферата на индустриалния и продуктов дизайн и днес е сред най-известните и уважавани дизайнерски студия в Европа.

 
Ключови думи:   design group, Porsche, porsche design
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте