Ram Truck Cargo Van: V6 “баничарка”

Общи 09 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4950 посещения | без коментари

Подразделението Ram Truck на групата Chrysler разпространи инфрмация за новото си лекотоварно моделно попълнение Ram Cargo Van (Ram C/V). От компанията коментират, че в резултат на нанесените конструкционни и инженерни промени, като по-здраво окачване, алуминиев под на товарното отделение, нов радиатор и други, новият превозвач обещава да отговори на изискванията на повечето малки фирми, занимаващи се с доставка.

От Ram Truck обявяват, че автомобилът ще се предлага както с плътни метални страни и багажник, така и в няколко модификации със стъкла. В стандартното оборудване на Cargo Van са включени електронна стабилизираща програма, седалки с активни подглавници, предни въздушни възглавници, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, спирачна антиблокираща система и нов 3.6 литров, V-образен, шестцилиндров Pentastar задвижващ агрегат с 283 конски сили, комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Предлаганият в четири основни цвята Ram Cargo Van, ще може да бъде дооборудван с мултимедиен център (30 GB) с навигационна система, 6.5- инчов чувствителен на допир дисплей, камера за задно виждане, сателитно радио, Bluetooth® интерфейс и други.

 
Ключови думи:   chrysler, ram cargo van, ram truck
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте