Range Rover Evoque: Старт на производството

Общи 05 юли 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4895 посещения | без коментари

18 000 заявки за всъдехода

Вчера, във фирмения комплекс на Land Rover в Ливърпул е били произведен първият представител на изцяло новият модел Evoquе, който ще бъде дарен на организацията British Motor Industry Heritage.

Land Rover Range Rover Evoque е най- малкият, най-лек и най-ефективен Range Rover, който някога е произвеждан. Луксозният всъдеход ще се предлага с избор между две мощностни версии- 150 и 190 конски сили, на обновеният 2.2 литров турбодизелов задвижващ агрегат. За феновете на бензиновите двигатели е предвиден нов двулитров Si4 мотор с 240 конски сили.

Evoque идва в две основни версии- с три и пет врати, и с възможнос за задвижване на две или на четирите колела.

Range Rover Evoque представлява само една от общо 40 нови продуктови инициативи, които Jaguar Land Rover планира да осъществи през следващите пет години. Програмата за реализирането е подсигурена от годишна инвестиция от 1.5 млрд британски лири, които ще бъдат използвани както в развитието на изцяло нови модели, така и на задвижващи агрегати и нови технологични решения.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте