Renault се обвърза с голфа у нас

Общи 21 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1940 посещения | без коментари

Голф клуб „Правец“ и „Рено-Нисан България“ сключиха договор за сътрудничество, според който флагманът на френската марка Renault Latitude ще бъде официалният автомобил на двете най-значими събития за клуба. Това са официалното откриване на голф комплекса, запланувано за 14 и 15 май, и „Европейският шампионат по голф за клубни професионалисти“, който ще се проведе между 27 и 30 септември 2011 г.
С Renault Latitude на откриването ще пристигнат известни лица в световната голф индустрия – архитектът на шампионатното игрище с 18 дупки – Питър Харадин и изпълнителният директор на Организацията на европейските професионални голф асоциации (PGAs of Europe) Иън Рандъл.
Питър Хардин, дизайнер на над 200 игрища по целия свят, ще бъде придружен от сина си Майкъл, който идва за да участва в официалния турнир на 15 май – Braemar Golf Team Challenge – безплатно състезание за всички голфъри, споносрирано от мениджърската компания на голф игрището Braemar Golf – St Andrews.
С Renault Latitude ще пристигне и Иън Рандъл заедно с турнирния директор на PGAs of Europe Едуард Джонсън, човекът, който ще помага на Голф клуб „Правец“ за организацията на европейския шампионат по голф през септември.
По време на откриването луксозният Latitude ще бъде на разположение на всички желаещи да направят тест-драйв свободно в неделя, 15 май, когато Голф клуб „Правец” обявява ден на „Отворените врати“.
Трансферите на най-добрите 60 клубни голф професионалисти в Европа ще бъдат осъществени от Renault по време на четирите дни на Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти (PGA Professional Championship of Europe) – първото професионално състезание по голф у нас. Голф клуб „Правец” е негов домакин три поредни години, като тази година състезанието ще се проведе между 27 и 30 септември. Професионалистите ще се съзтезват за награден фонд от 60 000 евро и титлата „Шампион на Европа”.
Френските коли ще превозват играчите и на турнира „Про-Ам“ турнира на 26 септември, в който Renault ще участва с цял отбор от трима голфъри-аматьори.

 
Ключови думи:   europe, golf team, latitude, pgas, renault, st andrews, team challenge
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте