Renault Kangoo Van Z.E. стана международен ван на годината

Общи 28 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6025 посещения | без коментари

100% електрическият ван Renault Kangoo Van Z.E. бе обявен за Международен ван 2012 г. от жури от 22 европейски журналисти, специализирани в областта на лекотоварните автомобили. За първи път електрически модел печели приза.
Kangoo Van Z.E. бе избран заради екологичността си, както и заради икономиите на гориво. Това не е първата награда на модела, наскоро той спечели отличия в Дания и Ирландия.
С общо 104 точки от възможните 168 Kangoo Van Z.E. изпревари достойни съперници като Iveco Daily, Fiat Ducato и VW Caddy. Наградата бе връчена на Жан-Мари Юртиже, директор лекотоварното подразделение на Renault, по време на 14-ото издание на изложението Trailer Show в Белгия.
Батериите му са монтирани под пода, за да бъде запазен същият товарен обем като при версиите с двигател с вътрешно горене - 650 кг. Kangoo Van Z.E. идва с две възможни дължини и три версии. Товарните обеми съответно са от 3 до 4,6 куб. м с гъвкави възможности за превозване на пътници и багаж.

 
Ключови думи:   fiat, fiat ducato, iveco daily, renault, renault kangoo van, vw caddy
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте