Renault Latitude със световна премиера в Москва

Общи 20 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1628 посещения | без коментари

На Московския международен автомобилен салон (ММАС 2010), който тръгва на 25-и август, ще се състои световната премиера на новия флагман на Renault - Latitude.

Колата е развита на базата на модела Samsung SM5, но френският вариант се различава от корейския в предната си част с нова хромирана решетка на радиатора и по-различна броня. В останалите неща колите са идентични.

Габритите на Renault Latitude са: дължина 4890 мм, ширина 1830 мм и височина 1490 мм. Засега не е ясен пълният списък на оборудването, ное ясно чеколата ще стартира в продажба през есента.

Освен новия флагман на щанда на Renault ще бъдат представени всички нови модели на марката от тази година - седанът Fluence, хечбекът и купето Megane, вана Scenic, спортното Clio Renault Sport, лимитираните серии Logan Black Line и Fluence Sportway, както и Logan и Sandero с автоматични предевателни кутии. На щанда любителите на спорта ще имат възможност отблизо да се запознаят още с болида Renault R30 и електромобилите Renault Z.E.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте