Saab 9-4X: Старт на производството

Общи 15 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3215 посещения | без коментари

От централата на Saab обявиха, че производството на новия модел на марката- 9-4X, е започнало в Мексико, само три месеца след официалната премиера на автомобила по време на международното изложение в Лос Анджелис през миналата година.

Първият представител на новия Saab 9-4X е версия Aero с 2.8 литров V-обрезна, шестцилиндров задвижващ агрегат, решен в цвят Ice Pearl. Автомобилът ще бъде използван от американското подразделение на марката за медийни изяви, а след това ще бъде прехвърлен в музея на Saab.

Новият кросовър Saab 9-4X ще се предлага с избор между два балансирани V6 двигателя- трилитров с 265 конски сили (0-100 км/ч за 9 секунди) и 2.8 литров турбо с 300 конски сили (0-100 км/ч за 8.3 секунди), които ще бъдат съчетани с шестстепенни роботизирани предавателин кутии. За стабилната стъпка "извън пътя, новият продукт на Saab разчита на системата за задвижване на четирите колела Saab XWD.

Продажбите на новия Saab 9-4X в Европа ще започнат през август

 
Ключови думи:   Aero, saab, xwd
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте