Saab 9-5 SportCombi: Тест на вратата на багажника (Видео)

Общи 05 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2785 посещения | без коментари

Изцяло новият Saab 9-5 SportCombi отбеляза световната си премиера по време на тазгодишното международно изложение в Женева през март и до пазарното му лансиране остават само няколко месеца. За да се гарантира сигурното опериране с един от най- важните и най- често използвани елементи на комбито- вратата на багажното отделение, Saab подлага конструкцията на сериозни тестове за издръжливост.

Изпитанието, което можете да видите във видеото продължава 3 седмици, като броят на изпълнените цикли (отваряне/затваряне) е 40 000. От Saab коментират, че ако всеки ден, в продължение на 27.4 години, извършвате процедурата два пъти на ден, то ще достигнете едва половината от броя на тестовите цикли, които се считат от компанията за необходимо ниво.

Видео

От Saab споделят, че новото комби заимства част от основните дизайн черти на седана, но като огромен "+, автомобилът получава гъвкаво товарно пространство с модулен под и конфигуратор, а самата врата на багажника може да бъде поръчана във версия с автоматично управление с функция за регулиране на разтвора. При сгъването на облегалките на седалките, дължината на товарното отделение достига почти два метра (1962 мм), а полезният обем е 1600 литра (527 литра при стандартна конфигурация на седалките).

Saab 9-5 SportCombi ще се предлага с познатата от седана гама задвижващи агрегати, както и със системата за задвижване на четирите колела XWD. В екипировката на автомобила ще могат да бъдат включени също така и адаптино окачване, адаптивен круз контрол, Bi-Xenon Smart Beam осветителна система, безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон, тризонална климатична инсталация, прожекционен дисплей Pilot Head-up Display и други.

 
Ключови думи:   saab
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте