Scirocco от MTM и JE DESIGN

Общи 10 декември 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1667 посещения | без коментари

Тунинг фирмата MTM (Motoren-Technik-Mayer) демонстрира своето виждане за това как трябва да изглежда суперспортната версия на новото поколение на модела Volkswagen Scirocco. Същото направи и компанията JE DESIGN, която е една от най- добрите в областта на доработката на продукцията на Seat.

В тунинг пакета за MTM Scirocco R са включени доработка на задвижващият агрегат, в резултат на което максималната мощност на двигателя може да достигне до 272 конски сили (възможни са и междинни 245 и 250 конски сили), нови пружини и амортисьори, изпускателна система с четири накрайника и допълнителна вежда на задната броня, спортна спирачна система от Brembo, както и bimoto джанти. Джантите са с размери 19- и 20- цола, а монтираните на тях гуми са с размери 235/35 при избор на първото предложение.

JE DESIGN също предлага екстериорен пакет за Scirocco, в който са включени преден и заден спойлер и странични престилки с вентилационни отвори. Промени са нанесени и по окачването и под предния капак. Максималната мощност на двигателя- 2.0 TFSI, е увеличена до 244 конски сили при 6000/мин, а максималинят въртящ момент достига 350 Нм (280 Нм стандартно) при 3350/мин. В резултат на това, автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди, което е с 0.6 секунди по- добър резултат в сравнение със серийната версия на модела. Максималната скорост на движение е увеличена със 7 км/ч и достига 242 км/ч.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте