SLS AMG от Brabus

Общи 26 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1695 посещения | без коментари

Brabus разпространи информация за програмата си за доработка на новия Mercedes SLS AMG. В пакета са включени аеродинамични подобрения, ултра леки джанти, електронно регулируемо окачване, титаниева изпускателна система и множество стилни подобрения в интериора.

Елементите на аеродинамичния пакет на Brabus за новия SLS AMG са изработени от въглеродни нишки, а ефективността им е оптимизирана във въздушен тунел. Освен реални ползи, пакетът, в който са включени преден и заден спойлер, нови въздухозаборници и задна престилка, допринася и за още по-впечатляващият външен вид на новия gullwing.

Добаротеният от Brabus SLS AMG е оборудван със специално разработени за него леки джанти- 20-цолови отпред и 21-цолови отзад. На тях са монтирани гуми с размери съответно 275/30 и 295/25.

Интересна новост при поредното творение на Brabus е регулируемото по електронен път окачване Ride Control, с помощта на което, отстоянието на суперспортния автомобил от пътя може да бъде намалено с цели 4 сантиметра. В скоро време, тунинг компанията ще добави към неговата функционалност и BRABUS Front Lift, която е в състояние да повдигне само предната част на колата с 5 сантиметра.

От Brabus споделят, че проектът за доработката на 6.3 литровото, V8 сърце на автомобила е на финалната права. Част от него вече е факт, под формата на нова титаниева изпускателна система с четири накрайника с диаметър от 84 мм. Чрез интегрирането на тази система, SLS AMG "отслабва с цели 12 килограма. Системата разполага с съсистема байпас, която предлага два режима на звучене. Първият от тях е обозначен като "на път за вкъщи и звукът е по-тих в сравнение със серийната изпускателан система. Вторият "отпушва целия потенциал на V8 двигателя.

 
Ключови думи:   AMG, mercedes, SLS
 

Снимки


 

Volvo S60 от HEICO SPORTIV Volvo S60 от HEICO SPORTIV
26 август 2010
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте