STOP WALKING!

Общи 08 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6733 посещения | без коментари

Източник: www.motopfohe.bg

Ford Focus – лидерът в удоволствието от управлението, сега е по-близо до клиентите отвсякога – за едва 199 лв. на месец

Мото-Пфое – официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover – тази година празнува своя 20-годишен юбилей. През 2011 г. се чества и още едно ключово събитие – 100 години Ford в България.

По случай двойния празник и съвместно с Ford-Европа компанията Мото-Пфое разработи продукт, който да отговори на очакванията на клиентите за сигурна, ефективна и финансово приемлива мобилност – специално предложение за финансов лизинг за изключително качествени и желани модели Ford.

Още с появата си на пазара през 1998 г. Ford Focus се превръща в крайъгълен камък в историята на марката. Моделът прави революция в сегмента с независимото си задно окачване, отличителен дизайн, функционалност и удоволствие от управлението. Второто поколение на Focus не само затвърждава извоюваната позиция, но и приобщава хиляди нови потребители към марката, благодарение на усъвършенстваните технологии, безопасност и комфорт. Към безспорните му качества сега Мото-Пфое добавя и изгодни финансови условия, превръщайки модела в най-желания и достъпен избор в историята на Focus досега. Във връзка с тазгодишните значими юбилеи моделът се превръща повече отвсякога в неустоимо предложение. Вече всеки може да притежава чудесно оборудван Ford Focus 1.6 Duratec, 100 к.с., само за 199 лв. на месец.

Офертата е валидна за 5-годишен лизинг с опция за придобиване, при 30% авансово плащане, 35% остатъчна вноска и стойност на автомобила – 24 200 лв с ДДС. В тази цена е включена още и 5-годишната гаранция, която от своя страна за клиента означава и 5 години сигурност. Благодарение на предлаганата от компанията услуга buy back, желаещите могат да оставят старата си кола за обратно изкупуване и с това да си осигурят първоначална вноска за избрания от тях нов автомобил. За клиентите, които пожелаят, са валидни стандартните условия за финансов и оперативен лизинг от Мото-Пфое.

Ford Fiesta – най-продаваният автомобил в България и най-търсеният в сегмента си в Европа за 2010 г., по случай 20-годишнината на Мото-Пфое също се присъединява към революционните специални търговски условия на компанията. Компактният модел може да бъде закупен за 144 лв. на месец при аналогични на Focus условия – 30% първоначална вноска, 35% остатъчна стойност, 5-годишен срок на лизинга и 5 години гаранция. Условията важат при стойност на автомобила 17 500 лв. с ДДС. Инвестиция в първоначалната вноска отново може да е предходният автомобил на клиента, без оглед на марката и модела.

 
Ключови думи:   ford, ford focus, jaguar, land rover, range rover, volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте