Suzuki стартира продажбите на новите Wagon R и Wagon R Stingray

Общи 01 октомври 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1562 посещения | без коментари

От централата на Suzuki Motor Corporation съобщиха, че са стартирали продажбите на новите Wagon R и Wagon R Stingray на територията на Япония. За момента, двата модела, оборудвани с двигатели с работен обем от 660 куб.см, се предлагат само на местния пазар.

Именно с Wagon R, през 1993 година Suzuki постави началото на изключително конкурентния си сегмент. Благодарение на своите компактни размери и впечатляващ интериорен простор, автомобилът много бързо се превърна в любим както на младите, така и на по- улегналите потребители. Моделът се утвърди като лидер в своя сегмент на японския пазар, като общите му продажби достигнаха ниво от 3 милиона екземпляра през юни тази година.

Новите поколения на Suzuki Wagon R и Wagon R Stingray предлагат още повече интериорен комфорт и ергономичност, по- добра горивна икономичност, както и разбира се почти напълно обновен екстериор. Двата нови автомобила на Suzuki се предлагат с избор между четири- и петстепенна автоматична предавателна кутия, както и с безстепенна CVT трансмисия. Wagon R Stingray с CVT идва с интегрирани във волана пера за ръчно превключване на отделните предавки.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте