Suzuki Grand Vitara Marine дебютира на изложението SEMA

Общи 03 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5825 посещения | без коментари

На започналото изложение за автомобилен туниг SEMA в Лас Вегас дебютира откритата версия на всъдехода Suzuki Grand Vitara. Концепт карът под наименованието Grand Vitara Marine е създаден от студенти в Техническия колеж в Охайо (OTC) с непосредственото съдействие на Suzuki.
Автомобилът притежава необичаем подвижен покрив и оригинално цветово решение на каросерията. Всъдеходът разполага с мотор с увеличена мощност и с редица елементи на „морска" тема. Grand Vitara Marine е получил хромирани джанти с увеличен размер, гуми Toyo с повишена проходимост, „кенгуру", вградено в лебедката, сигнализация от океански лайнер, странични стъпенки, автоматично отварящи се врати, камера за задно виждане, хромирани изпускателни накрайници, огледало за задно виждане във формата на дъска за сърф, DVD-система за пътниците на задните седалки в подглавниците на предните кресла, светодиодно осветяване в долната част на корпуса и светодиодни фарове с увеличена пътна осветеност.

 
Ключови думи:   grand vitara, otc, suzuki, suzuki grand vitara, suzuki vitara, toyo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте