Toyota и Ford с общи действия в производството на хибриди

Общи 24 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11800 посещения | без коментари

Toyota и Ford за първи в своята история обединяват усилия за съвместни действия. Automotive News информира, че компаниите имат намерение да разработят съвършено нова хибридна задвижваща система, която ще намери приложение при тежките всъдеходи и пикапите. Съответният меморандум за намеренията е подписан преди няколко дни, а първият плод на съвместната работа ще стане шаси със задно задвижване, което ще бъде представено в средата на десетилетието. Ford ще вложи в партньорските действия своя опит при създаването на най-популярния в САЩ пикап F-Series, а Toyota – повече от 15 труд в областта на хибридните двигатели.

Решението е прието на фона на усилията на правителството на САЩ да затегне изискванията към разхода на гориво, като до 2025 г. той да бъде намален два пъти. За да съответства на новите норми, автомобилните производители ще бъдат принудени масово да внедряват нови технологии – не само хибридни, но и водородни, както и електрически силови установки.

 
Ключови думи:   automotive news, ford, toyota
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте