Toyota лансира малък миниван в Европа

Общи 02 септември 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1682 посещения | без коментари

Toyota ще влезе отново в сегмента на малките ванове в Европа с Verso-S. Моделът ще дебютира на парижкото изложение на 30 септември, а продажбите са планирани за началото на следващата година.
Verso-S ще бъде най-късият малък миниван на Стария континент с дължина по-малка от 4000 мм. Той ще “демонстрира ефикасно справяне с пространството”, казват неговите създатели от Япония.
Toyota спря производството на малкия миниван Yaris Verso през 2006 г., загърбвайки бързо развиващия се сегмент. През 1999 г., когато моделът е лансиран общите продажбите в сегмента възлизат на 80 000 за Европа. Миналата година са реализираните близо 407 000 продажби.
Лидер при малките миниванове е Opel Meriva с продадени 83 746 броя за 2009 г., следван от Citroen C3 Picasso с 75 723 и Renault Modus/Grand Modus с 71 054 единици.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте